a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

Click & Connect relatiecoaching

Maak kans op een gratis online Click&Connect gesprek

Mooi dat je interesse hebt in een gratis Click&Connect gesprek voor relatiecoaching van 30 minuten!
Het is mijn passie om stellen dichter bij elkaar te brengen, zodat de relatie voor beiden waardevoller en rijker wordt. Ik gun jou een relatie waarin je je veilig en geborgen voelt. Dat het een plek is waar je je gekoesterd en begrepen voelt. Waar je mag groeien en jezelf kan ontwikkelen.
Willen jullie beiden weer dichter naar elkaar toe groeien en deze relatie niet verliezen? Dan is Click&Connect relatiecoaching geschikt voor jullie.

Ik selecteer elke maand 5 stellen voor een gratis online Click&Connect relatiecoaching. De volgende selectiedatum is op woensdag 30 juni 2021.

Als je geselecteerd wordt voor een gesprek krijg je persoonlijk bericht van mij om een datum en tijdstip met je te plannen. Ben je niet geselecteerd, dan ontvang je ook bericht.

Tijdens Click&Connect bekijken we samen wat je verlangen is, onderzoeken we waar het bij jullie misloopt en geef ik je tips hoe je elkaar weer kan bereiken.

Ik wil echt van toegevoegde waarde voor jullie zijn. Daarom wil ik vragen onderstaande vragen (het liefst samen) te beantwoorden.

Ik kijk uit naar de antwoorden op onderstaande vragen!

Lieve groet,
Andrea Wesselius

Samen zijn