a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

Heldere Start sessie

Wil je ontdekken wat er nodig is om een verandering in je relatie te brengen?

In één gesprek gaan we na waar jullie tegenaan lopen en waar je naar verlangt. We ontdekken wat er nodig is om jullie relatie weer te laten opbloeien.
Je wilt weer verbinding ervaren met je partner. Je wilt weten hoe het komt dat jullie uit elkaar groeien. Je wilt weten waarom die ander jou niet begrijpt. En je wilt weten wat je hier aan kan doen. Vraag een ‘Heldere Start’ sessie aan. Het gesprek vindt plaats in mijn praktijk in Woerden, maar online via Zoom kan ook!

samen onderzoeken

Herken je dit?

Je relatie loopt niet zoals je had gehoopt. Je loopt vast en vraagt je af hoe je hier uit gaat komen. Je merkt dat je:

 • Ontzettend graag een relatie wilt waarin jij gezien en gehoord wordt en waarin jij je partner weer kan bereiken. Nu voel je je niet serieus genomen en niet begrepen. De afstand tussen jullie groeit en je voelt je eenzaam.
 • Voelt dat er iets mist in jouw relatie. Je wilt je geliefd en gewaardeerd voelen. Je wilt de moeite waard zijn en er voor die ander toe doen. Je wilt weer plezier en ontspanning en je prettig voelen in je relatie. Je hebt alleen geen idee hoe je dat aan moet pakken.
 • Weet dat het tijd is voor verandering. Je verlangt naar een relatie waarin je gelukkig bent, waar de liefde weer stroomt en waar je energie van krijgt. Je weet alleen niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen, dus ben je opzoek naar handvatten om deze verandering in gang te zetten.

Laat mij jullie helpen, zodat je ontdekt wat er nodig is om hier verandering in te brengen.

Verandering gaat plaatsvinden

Je voelt je machteloos en het frustreert je dat je relatie zo loopt. Regelmatig hebben jullie discussie of conflicten waar je maar niet uitkomt. Of je bent je juist aan het terugtrekken en houd jezelf op de achtergrond om de sfeer maar goed te houden of omdat je denkt dat je partner jou toch niet kan geven wat je nodig hebt. Beide manieren zijn zeer onbevredigend. Weet dat er verandering mogelijk is!

In een ‘Heldere Start’ sessie zal er erkenning zijn voor hoe jullie beiden de relatie beleven, want gedrag (handig of onhandig) komt altijd ergens uit voort. Er zal herkenning zijn en je krijgt inzicht in jullie relatie. Stellen die jullie voor gingen, geven aan het een verhelderend gesprek is. Het brengt meer rust en er onstaat meer verbinding. Het geeft hoop dat herstel mogelijk is.

Praktische informatie

 • In één gesprek laat ik jullie laat zien waar jullie elkaar aan het kwijt raken zijn en wat er nodig is om elkaar weer te vinden.
 • We plannen een gesprek van 1,5 uur en na afloop geef ik aan wat er nodig is om jullie relatie weer liefdevol te maken.
 • Dit gesprek is onze eerste samenwerking en daardoor kunnen jullie ontdekken of jullie mijn coaching helpend vinden en of jullie het als prettig ervaren.

Na dit gesprek:

 • Weet je hoe het komt dat je je niet prettig voelt in jouw relatie;
 • Weet je waarom jij reageert zoals je doet;
 • Weet je hoe het komt dat je partner reageert zoals hij/zij doet;
 • Weet je wat je mist en wat er nodig is om je relatie weer een plek te maken waar je je ‘thuis’ voelt;
 • Ontstaat er meer rust door het inzicht wat je hebt gekregen;
 • Voel je weer hoop dat een liefdevolle relatie mogelijk is.

De investering in ‘Heldere Start’ is 160,-.