a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

Individuele Therapie

Ik loop een stukje met je mee om samen te bedenken welke wegen bij jou passen.

Individuele therapie

Individuele Therapie

Je loopt vast in (een deel van) je leven. Je ziet geen mogelijkheden meer. Ik loop een stukje met je mee om samen te bedenken welke wegen bij jou passen.

Je geeft je leven niet vorm zoals je dat zou willen. Je loopt vast in je werk of thuis. Relaties met anderen lopen niet zoals je wilt. Je voelt je lusteloos, bang, alleen of ervaart verlies.

Therapie is samen met jou onderzoeken waar het stagneert, wat voor jou belangrijk is en hoe je dat tot uiting kan brengen. Ontdekken wie je bent en hoe je op die unieke manier kan leven.

Bij Gestalttherapie, therapie van het contact, is de aandacht niet alleen gericht op je gedachten, maar ook op wat je waarneemt en lijfelijk ervaart. Het biedt de mogelijkheid om gevoelens, verstand en handelen meer op elkaar af te stemmen. In een open en veilige sfeer leer je opnieuw contact te maken met je eigen beleving en wat de betekenis daarvan is voor jouw leven. Er ontstaan nieuwe ervaringen en je zult keuzes maken die beter bij je passen.

Therapie is daarom een boeiend proces, dat soms pijnlijk en confronterend kan zijn, maar ook humoristisch en bevrijdend!

Een veranderproces vraagt meerdere momenten van begeleiding. Hoelang dit duurt is per persoon verschillend. De investering is € 90,- per uur. Gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Woerden, maar online is eventueel mogelijk.

Veranderen betekent niet iemand anders worden, maar meer jezelf

Anderen aan het woord

"Door de begeleiding van Andrea ben ik het mooie van mijn partner weer gaan zien. Ik zat vast in negatieve patronen en vond de dagen zwaar. Andrea heeft oog voor ons allebei gehad. Ik heb nu bruikbare handvatten om persoonlijker en positiever met mijn partner om te gaan. Er is meer rust in huis en er wordt beter naar elkaar geluisterd."

"Andrea is een lieve, rustige, opgewekte vrouw. Ik was heel benieuwd hoe de gesprekken zouden verlopen, maar toen ik haar vriendelijke lach zag was de ergste spanning al weg. Ze is betrokken, luistert goed en geeft niet gelijk oplossingen. Heel leerzaam!

"Het gesprek tussen mijn man en mij liep niet meer. We waren elkaar aan het verwijten en de gesprekken eindigden altijd hetzelfde, we trokken onszelf in stilte en boosheid terug. Door de gesprekken met Andrea hebben we geleerd om te komen met wat ons raakt en wat we van de ander nodig hebben in plaats van verwijt. Andrea gaat de confrontatie aan, maar veroordeelt je niet. We hebben zelfs gelachen tijdens de gesprekken. Daardoor kunnen we nu naar ons eigen aandeel kijken en is er stapje voor stapje ruimte om naar elkaar te luisteren en de ander weer werkelijk te zien. We hebben het als heel prettig en waardevol ervaren!"

"De gesprekken met Andrea hebben mij eye-openers gegeven waar mee ik verder kan."

"Andrea is iemand waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze is begripvol en kan zich goed verplaatsen in de situatie. Ze stelt de juiste vragen, waardoor je vanzelf gaat reflecteren op je eigen gedrag en gedachten. Dat heeft mij waardevolle inzichten op geleverd en ik kreeg weer helder hoe het ook anders kan. "

"Bij Andrea heb ik mijn verdriet en boosheid kunnen uiten. Het zat opgekropt en ik veroordeelde mezelf erom. Heftig toen het eruit kwam, maar bevrijdend dat het kon en het er mocht zijn. Na de gesprekken durf ik in contact met anderen eerder en eerlijker te komen met mezelf, waardoor ik veel minder opkrop en beter in mijn vel zit."