a

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem nulla consequat. Aenean massa.

Over Andrea

Ik ben Andrea Wesselius (1975) therapeut bij ‘In Contact’. Ik heb jarenlang ervaring in het begeleiden van gezinnen via mijn werk bij de GGD. Hier werk ik met ouders in de omgang met hun kinderen en daardoor aan de zijlijn ook aan individuele- en relatie vraagstukken. Ik heb ontdekt dat ik hier veel affiniteit mee heb en wil werken met mensen die te maken hebben met individuele- en/of relatieproblematiek.

 

Ik heb de studie Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut gevolgd. Het is mijn passie om mensen persoonlijk en in hun relatie verder te helpen.

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen manier om zichzelf vorm te geven en uit te drukken. Deze manier brengt niet altijd tot stand wat je zou willen of het is een oude manier die niet meer passend is.

 

Samen met jou gaan we na hoe jij uitdrukking kunt geven aan jouw leven op jouw eigen, unieke manier. Het gaat om ‘in contact’ zijn met jezelf en met anderen. Daarbij noem ik dat het geloof in God voor mij essentieel is in wie ik ben en in mijn manier van werken. Als je dat wilt, is er in de therapie ruimte om naar jouw relatie met God te kijken. Ik ben positief en geloof in de veerkracht en mogelijkheden van mensen. Samen met jou wil ik kijken naar wat jouw mogelijkheden zijn.

We kunnen niet veranderen zonder anderen